KLAAR! voor verandering zegt wat het is: je bent er KLAAR! mee. KLAAR! met dieet-denken, afvallen en weer aankomen, weer beginnen en er achter komen dat het weer niet lukt. KLAAR! met het niet meer kunnen genieten van eten.

Maar:

KLAAR! voor verandering! Je bent er KLAAR! voor om je gedachten, gedrag en daardoor je gewicht aan te pakken.

Zie  het veranderen van gedachten en gedrag als de eerste stap, het begin. Door dit te veranderen ga je op je gewenste gewicht komen. Ik kan en wil je begeleiden om dit te bereiken en je nieuwe eetgewoonten en -gedrag vol te houden. Het coachen en het begeleiden van mensen met over- en ondergewicht volgens de GCN methode “Ik mag alles eten” in combinatie met KLAAR! heeft als gevolg dat je een gezond gewicht bereikt dat bij je past!

Een KLAAR! traject start met een kennismakingsgesprek. Hierin ga ik je uitleggen waar KLAAR! voor staat en hoe ik jou kan begeleiden. Dit gesprek kan telefonisch, bij jou of bij mij thuis. Wat jij wilt. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Kies je ervoor om de verandering in te zetten dan volgt er een  intakegesprek (60 minuten). Tijdens het intakegesprek worden vragen gesteld om je eetpatroon en eetgedrag in kaart te brengen. Ook wordt het eetdagboek dat je voor het intakegesprek hebt ingevuld doorgenomen en worden er alvast een paar persoonlijke adviezen gegeven. Ook word je gewogen, je BMI wordt berekend, zo ook het percentage vet en je spiermassa. Tijdens deze intake gaan we samen kijken naar wat je valkuilen zijn, hoe je gezonde alternatieven kunt ontdekken. Als laatste gaan we je persoonlijke doel vaststellen: wat wil je uiteindelijk bereiken.

Dan start het “echte” traject en ga je, samen met mij, aan de slag tijdens 4 of 8 vervolggesprekken van 30 minuten. Dit is afhankelijk van het traject waar je voor kiest. Tijdens het traject leer je patronen en gewoonten doorbreken en worden je handvatten aangereikt waardoor je inzichten krijgt in je valkuilen. Dit kan met behulp van een werkboek. Ook krijg je inzicht in wat nu eigenlijk gezonde voeding is en wat voor jou werkt!

We hebben wekelijks of 2 wekelijks contact. Wat je wilt. Tijdens ieder consult krijg je van mij een opdracht waaraan je gaat werken. Dit bespreken we dan tijdens het volgende consult.

KLAAR! voor verandering komt ook bij je thuis! Vind je het fijn om in je eigen omgeving te zijn? Prima!

Voor wie is KLAAR! voor verandering?

Voor iedereen die gedachten en gedrag wil veranderen en daardoor gewicht kwijt raakt, of juist wil aankomen, gemotiveerd is EN bereid is om zijn leefstijl te veranderen.

Tijdens en na het coaching traject hoef je geen honger te lijden, wel ga je anders eten dan je waarschijnlijk gewend bent.

Het werken met de GCN methode i.c.m. KLAAR! is GEEN dieet, maar een leefstijl!